Tarikh : 19 Nov 2017
Masa : 7.00 pg- 5.30 ptg
Tempat : SMK Hutan Melintang
 
Aktiviti Pi1M
Program FIESTA Strategi Lautan Biru Kebangsaan (NBOS) dilaksanakan demi memanfaatkan  yang pelbagai inisiatif rakyat supaya dapat kemudahan dan peluang menerusi perkhidmatan bersepadu yang disedia atau ditawarkan oleh Kerajaan. Ia berfungsi melalui kerjasama antara kehadiran pelbagai  Kementerian, agensi-agensi Persekutuan dan Negeri perak , Pihak Berkuasa Tempatan dan juga pihak swasta dalam usaha meningkatkan sistem penyampaian Kerajaan melalui projek-projek atau idea-idea kreatif dan inovatif. Terdapat pameran produk usahawan dan gerai jualan semasa program sedang berlansung. Program ini dirasmikan oleh  YB Dato’ Seri Dr Zahid Bin Hamidi Timbalan Perdanan Menteri Malaysia Merangkap Kementerian Dalam Negeri dan Ahli Parlimen Bagan Datuk.
 

Tarikh: 9 Nov 2017
Masa: 2:30 - 4.30 ptg
Tempat: Bilik Mesyuarat Pejabat ADUN Kompleks Pelancongan Bagan Datuk

Aktiviti Pi1M

Mesyuarat Penyelarasan Program Menghubung Menyatu (CTU) Kementerian Komunikasi Dan Multimedia Malaysia dengan Kehadiran Diwakili  Oleh Pi1M Kluster Bagan Datuk

 

Tarikh : 6hb November2017

     Masa : 3:00  Petang - 5.00 Petang

    Tempat : Pi1M Kampung Simpang 4 Rungkup

Aktiviti Pi1M

Perjumpaan Sukarelawan KOSPEN Lokaliti Sungai Lanchang Perbincangan menyelaraskan aktiviti-aktiviti Saringan Kesihatan untuk bulan November 2017.Selain itu, Pi1M turut membantu pengemaskinian data pesaring menerusi rujukan Sistem Dashboard MyHealth.